Geef jouw badkamer een make-over

Geef jouw badkamer een make-over
Met deze tips en tricks geef je jouw badkamer een mini make-over, zonder dat jij je hele badkamer moet verbouwen. Met de juiste accessoires geef je jouw badkamer een totaal nieuwe look.

Vandyck Home handdoeken

In de collectie handdoeken van Vandyck vind je verschillende groepen handdoeken, waaronder het Home assortiment. De Home handdoeken hebben verschillende uitvoeringen, zoals Uni, Petit Ligne, Wave en Mouline. Daarnaast zijn de Vandyck Home handdoeken in eindeloos veel kleuren verkrijgbaar.

Met een nieuwe set handdoeken, geef je jouw badkamer op een makkelijke manier een compleet nieuwe look. Ga voor een rustige uitstraling met handdoeken in neutrale en aardse tinten of geef je badkamer wat kleur met handdoeken in zachtroze of lichtgele kleur.

Vandyck Ranger handdoeken

Ben je toe aan nieuwe handdoeken en wil je investeren in een collectie kwalitatief hoogwaardige en duurzame exemplaren? Dan is de Ranger collectie van Vandyck dat waar je naar op zoek bent. De Ranger handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met dikke en dunne strepen en geblokt.

Wat de Ranger handdoeken zo bijzonder maakt is het materiaal, de kleuren en de manier waarop ze worden geproduceerd. De effen Ranger handdoeken zijn verkrijgbaar in veertig kleuren. Zo zit er gegarandeerd een tint bij die past bij jouw badkamer. Daarnaast zijn dit de meest duurzame handdoeken in de Vandyck collectie. Het fraaie en zware badgoed is gemaakt van 100% Amerikaans katoen met een uitzonderlijk hoog absorptievermogen. De handdoeken worden geproduceerd in het noorden van Italië bij een producent die op een zo duurzaam mogelijke wijze de handdoeken maakt. Hierbij wordt er gekeken naar het verbruik van water en energie en de impact op het milieu.

De juiste accessoires

Naast nieuwe handdoeken kun je jouw badkamer ook een nieuwe look geven door middel van een aantal nieuwe accessoires. Denk hierbij aan planten die goed tegen een warme en vochtige omgeving kunnen of een paar fijne geurkaarsen. Daarnaast zijn de Vandyck badjassen ook onmisbaar in je badkamer en geven deze ook wat extra kleur.

 

Terugkeren naar winkel

Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen

Totaal (BTW incl.)